Жените често искат да знаят абсолютно всичко за своята половинка,

...
 
Жените често искат да знаят абсолютно всичко за своята половинка,
Коментари Харесай

7 тайни, които вашият мъж никога няма да ви сподели

 

Жените постоянно желаят да знаят безусловно всичко за своята половинка, а от време на време даже повече. Но дали цялата истина ще направи дамата по-щастлива? Едва ли. По-голямата част от мъжете добре осъзнават, че някои секрети е най-добре да се пазят надалеч от ушите на дамите.

 

Какво в никакъв случай няма да показа брачният партньор на жена си?

 

 

Страхува се да не успее като мъж

Всеки мъж, даже фамилията му да е приоритет, а не кариерата, надълбоко в себе си има известни страхове. Нашата действителност е, че мъжете постоянно се правят оценка на първо място по финансовото им положение. Следователно човек, който не се е осъзнал като персона, постоянно изпитва някакъв дискомфорт и някакво подозрение в себе си.

Страхува се от изменничество

Отвън наподобява, че за мъжете връзките са по-скоро допълнение към натоварения им живот, а не от първостепенно значение, както да вземем за пример при дамите. Но не всичко е толкоз просто. Мъжете могат да бъдат далечни и не изключително съпричастни в персоналния си живот, само че мисълта за изменничество от страна на жена ги изпълва с див смут. За мъжете измяната не е единствено загуба на обичан човек, това е преди всичко сериозен удар по самочувствието.

Страхува се от „ произшествия “ в леглото

Мъжът няма да може да се почувства изцяло мъж, в случай че има избрани проблеми по въпросите на леглото. И това се отнася освен директно до неговите „ проблеми “. Той също по този начин възприема женското неодобрение, както и отхвърлянето на интимността, като собствен личен неуспех. Съпругът в никакъв случай няма да каже на жена си, че интимността в действителност е толкоз значима за него. Но подсъзнателно той постоянно ще си дава плюс за буйна нощ и минус за всевъзможни неточности в тази сфера.

 

Той постоянно има укритие

Мъжът, даже и да дава цялата заплата на жена си до стотинка, постоянно има „ скрити “ пари за личните си разноски. Нито един мъж не желае да свикне с ролята на наследник, който би трябвало да регистрира разноските си на „ мама “, тъй че постоянно имат избрана сума пари, за която дамата не знае.

Понякога си спомня за някогашните

Нека тази точка не ви тормози доста, само че въпреки всичко мъжете от време на време си спомнят някогашните си. Но спомените им са малко по-различни от спомените на дамите. Ако дамите си спомнят някогашните с известна доза романтизъм и носталгия, то спомените на мъжете са по-прости и повърхностни. Той може да си спомни нейните вкусни палачинки или акробатични умения в леглото, само че тези мемоари са единствено страница от живота му. Едва ли ще прави паралели сред действителността и предишния си живот.

 

Харесва му да бъде харесван от други дами

По предписание любящите мъже постоянно употребяват изречения в речника си, като „ не ми би трябвало никоя, с изключение на теб “, „ за мен няма други дами “. Не се заблуждавайте, те съществуват. А вниманието и съчувствието им за всеки мъж е прелестно и ласкателно. Друг е въпросът, че не всички мъже се поддават на изкушението и флиртуват с всяка жена, която демонстрира благосклонност към тях.

 

Той гледа други дами

Това в действителност ли е всичко, за което мъжете мълчат? Не. Мъжете несъмнено мълчат за това, че гледат на други дами. Такава е природата на мъжете. Те обичат красивите дами, само че могат да го скрият, с цел да поддържат спокойни и хармонични връзки с жена си. Не позволявайте на този факт да ви ядоса или разстрои. Един същински любящ мъж в никакъв случай не надвишава разрешеното. Както се споделя, оставете го да гледа, да се възхищава, да развие вкус. Вечерята към момента ще бъде вкъщи.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР